reklama

Ciasto na pierogi

Opublikowano:
Autor:

Ciasto na pierogi - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości

Gotowane i smażone. Na słodko i pikantnie. Ruskie, z mięsem, grzybami i kapustą. Z wiśniami, truskawkami lub malinami. Serem pleśniowym, szpinakiem lub mieloną wołowiną. Możemy je podawać z sosami, posypane parmezanem lub sezamem. Właściwie możliwości jest tyle, ile jesteśmy w stanie sami wymyślić. Jednak nie sztuką jest je nafaszerować, ugotować i podać na stół, ale przygotować ciasto. Jeśli opanujemy sztukę jego robienia, to stoją przed nami nieograniczone możliwości.

Jak przygotować elastyczne ciasto na pierogi, by po ugotowaniu były one miękkie i bardzo smaczne? Przepis dostępny na HOTBLOGU.

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE